Om Wimab Utbildning


Wimab Utbildning AB har i 30 år arrangerat seminarier och kurser för privatpersoner och arbetsplatser. Tillsammans med Sveriges mest professionella, kreativa och kompetenta inspiratörer och föreläsare som Kay Pollak, Mia Törnblom, Olof Röhlander med flera erbjuder Wimab Utbildning inspiration, kunskap och möjligheter för din personliga utveckling på jobbet och privat. Vi älskar se dig utvecklas och stärkas!

Historik
Wimab Utbildning AB startade sin verksamhet i Vimmerby 1983. Företaget bedrev både konsult- och utbildningsverksamhet, i första hand riktad mot hälso- och sjukvården, med hela Sverige som marknad.

I samband med flytt till Linköping 1986 ombildades företaget till aktiebolag med Thomas Manhem som ensam ägare och under de följande åren expanderade Wimab Utbildning kraftigt. Genom årens lopp har Thomas samarbetat med hundratals föreläsare och inspiratörer och genomfört seminarier samt kurser över hela landet samt internationellt så som i Spanien och USA.

Nya satsningar framåt
Sommaren 2011 gick Thomas Manhem i pension och ett generationsskifte genomfördes i företaget. Peter Louring är numera ägare av Wimab Utbildning AB och företaget är beläget i Billdal utanför Göteborg.

-    Wimab Utbildning utvecklas vidare med avstamp i den stabila grund som Thomas med hjälp av sina anställda och samarbetspartners byggt upp. Fler högaktuella föreläsare är på ingående, vi satsar på sociala medier och har börjat jobba på idéer som kommer ta Wimab Utbildnings seminarier till en ny spännande nivå, säger Peter Louring, ägare Wimab Utbildning AB.
 

Wimab - Din leverantör av inspiration och utveckling!

Wimab Utbildning AB arrangerar sedan snart 30 år seminarier och kurser för privatpersoner och arbetsplatser. Tillsammans med Sveriges mest professionella, kreativa och kompetenta inspiratörer och föreläsare som Kay Pollak, Mia Törnblom, Olof Röhlander med flera erbjuder Wimab Utbildning inspiration, kunskap och möjligheter för din personliga utveckling på jobbet och privat. Vi älskar se dig utvecklas och stärkas!
 

Kontakt:
Wimab Utbildning AB
Box 93    
427 23 Billdal
Tel  031-91 50 40
info@wimab.se